over ons

Büsse Interieurbouw staat voor vakmanschap, kwaliteit, heldere communicatie en korte lijnen. In samenwerking met de klant en architect schaven we naar het perfecte eindresultaat.

We zijn een Full Concept specialist in interieur en afbouw. Met ons grote netwerk van specialisten kunnen we de klant volledig tot dienst zijn, waardoor zij zorgeloos kunnen toeleven naar een prachtig interieur.

werkwijze

Büsse Interieurbouw kan direct van een ontwerp een vertaalslag maken naar productie. Wij maken gedetailleerde 2D en 3D CAD tekeningen die we samen met aangestelde architecten of met de klant doornemen. Na een goedkeuring kan de productie starten. Hoge kwaliteit wordt bereikt door gebruik te maken van moderne CNC technieken gecombineerd met ambacht. Na oplevering en in gebruik name staat Büsse Interieurbouw garant voor eventuele snelle service.

– Meer dan 80% van onze opdrachten komt voort uit bestaande relaties.

Specialiteit

Ons bedrijf is gespecialiseerd in interieurs voor bedrijven, horeca en de particuliere markt. Ons basismateriaal is hout, staal, composiet en stoffering. Er wordt veel samengewerkt met diverse architecten, stylistes en ontwerpers. We richten ons op specifieke markten om de specialistische vertaalslag van ergonomische en esthetische waarde toe te voegen in design en om te zetten in een product.

– Jouw visie, ons vakwerk

01
Grote interieurbouw projecten

 

Wij nemen grote interieurbouw projecten aan en kunnen bestaande interieurs vernieuwen maar verzorgen ook nieuwbouwprojecten van een interieur.

02
Kleine interieurbouw projecten

 

Wij nemen ook kleinere interieurbouw projecten aan zoals: inloopkasten, inbouwkasten, wandkasten, keukens, bars en balies, en tafels.

03
Uitgebreid netwerk

 

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van loodgieters, elektriciens en schilders die wij voor uw project kunnen inschakelen. Hierdoor hoeft u minder verschillende contacten te onderhouden en dit scheelt u een hoop tijd en gedoe!

04
verzorgingsgebied

 

Onze interieurbouw specialisten opereren voornamelijk in de randstad gebieden van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Heeft u een groot project dat buiten dit verzorgingsgebied valt? Neem gerust contact op!